marți, 12 decembrie 2017

Supa de visine

By Sidonia Toncean   Posted at  09:21   Supe No comments

Craticioarele Tefal​ Ingenio expertise sunt de buna calitate, nu trebuie sa stai tot timpul linga ele sa amesteci , sa nu se prinda mancarea de ele. Preparatele se fac usor, fara grasime, nu se lipeste nimic de ele.
Astazi Tefal este liderul mondial in domeniul tigailor antiaderente dar si un lider de inovatie in aparatura pentru prepararea si procesarea alimentelor si a bauturilor: Mixere, blendere, roboti de bucatarie sau sisteme inovatoare de gatit sunt atuuri pentru orice gospodina.
BUZZStore si Tefal m-au facut partasa la noua lor provocare si am acceptat cu mare drag.

Pentru unguri, supa rece de fructe este la loc de cinste, ca deschizatoare de prinz. Fie ea de mere, cirese, visine, prune, piersici sau fructe de padure, acest fel care se prepara rapid si usor inveseleste, castroanele vecinilor nostri.
Eu am ales sa o fac calda pentru ca asa o adora scumpul meu nepotel Alex ...





Avem NEVOIE de

- un compot de visine facut in casa
- 1 lingura praf budinca roz
- 100 ml smantana de gatit
- 1 plic zahar vanilat
- 1 galbenus
-  sare




MOD de PREPARARE 

Punem in craticioara cea mare compotul de visine si mai adaugam apa necesara.




Adaugam  zaharul vanilat si sarea si lasam sa dea in clocot.



Amestecam praful de budinca cu smantana si galbenusul, adaugam apoi 1-2 polonice cu supa fierbinte.


Amestecul obtinut il rasturnam in supa si potrivim gustul. Lasam sa dea un clocot si supa este gata de servit.




Pofta mare sa aveti !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.